Jak jste si už asi všimli nebo si právě všímáte, v poslední době tu máme nové verze webu Drsoň a Drsné diskuse (však už bylo po 3 letech načase).
Začnu
webem (
http://drson.net): Rozběhl se tam redakční systém, který umožňuje jednoduše přidávat a měnit články včetně fotogalerií. Nakonec jsem rezignoval na to vytvářet superoriginální drsoňský vzhled a zrecykloval jsem jedno starší dílo, ale snad to i tak k něčemu vypadá.
Díky uživatelsky přívětivému redakčnímu systému teď může o drsných akcích informovat každý (konec reklamního sdělení), postup jsem trochu popsal v přiloženém návodu. JENŽE: momentálně se vyskytla jakási konstelace, kvůli které nefunguje redakční systém, jak by měl - občas hází chyby, články nejdou mazat, nefunguje české rozhraní apod.; nicméně i tak je možno přispívat. Náprava: v nedohlednu.
Co se týká obsahu, vložil jsem prozatím trasy a mapy z Ukrajiny. Výhledově se chystám postupně doplňovat věci ze starších let a těším se na vaši spolupráci.
Drsnou diskusi jsem chtěl původně jenom aktualizovat, ale jaksi se podle očekávání rozbila, takže jsem ji radši rovnou převedl na pokročilejší systém. Spousta věcí tu zpočátku nebude taková, na jaké jsme byli zvyklí u staré, ale časem se snad dají do kupy. (Třeba tohle: pokud se vám nelíbí řazení příspěvků od nejstarších, dejte nahoře Editace profilu - vlevo Nastavení vzhledu - Zobrazovat nejnovější příspěvky nahoře. Pro to musíte být zaregistrovaní, jak to změnit pro všechny jsem nenašel.)
Neváhejte napsat svoje připomínky, podněty, zprávy, když něco nefunguje apod., stejně to nejspíš nikdo nevyřeší, ale snaha se cení:))
Za 3 roky při dalších změnách nashledanou :))